Hvad er hot? Hvad er not? Campingdebutanter kan komme galt af sted, hvis de ikke har sat sig lidt ind i, hvad det vil sige at bo i telt, hvor det eneste All inklusive er det, man selv laver.

Her er min tips til campingferien:

  1. Tag altid lidt mad og drikkevarer med, hvis I ankommer om aftenen. Campingpladsens købmand kan være lukket, og ungerne trænger nok mere til at spise ved teltet den første aften end at blive slæbt med på restaurant.
  2. Husk nattøj, selvom I er sydpå. Her kan nætterne også være kølige.
  3. Medbring gamle viskestykker og håndklæder, så kan I kassere dem, efterhånden som de bliver beskidte, og dermed er der mere plads i kufferten til souvenirs og andre indkøb, når I skal hjem.
  4. Tag ørepropper med, hvis I er meget følsomme overfor nattestøj.
  5. Køb en vanddunk, der kan stå ved teltet, så I ikke skal op til badestedet, hver eneste gang I skal skylle noget af eller vaske hænder.
  6. Husk legetøj og tegneting til børnene, så de kan blive i skyggen, når solen brænder ekstra stærkt mellem kl. 12 og 14.
  7. Hvis I lejer bil: Husk klimaanlæg. Som regel koster det kun få hundrede kroner mere pr. uge, og det er alle pengene værd.
  8. Vær forberedt på, at der skal vaskes meget op. Lav en arbejdsfordeling hjemmefra, så I ikke skal diskutere det på ferien.
  9. Hvis ikke I gider gå at vaske tøj på ferien, så tag meget med. Rigtig meget, for børnene kan let skifte tøj tre gange på en dag.
  10. Vær åben overfor de andre campister, inviter dem på et glas vin eller en kop kaffe. Det er selve pointen med campingferie at møde andre mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *