Hvis du ligesom jeg er superfan af Netflix-serien ‘The Crown’, har du set de kongelige boltre sig på slottet Windsor. Eller rettere sagt på Belvoir Castle. Det er nemlig det slot, der har lagt ramme til alle optagelserne fra kongefamiliens ferieophold på Windsor.

Det er muligt at komme på guidet rundtur på slottet og i slotshaven, der ligger mellem Nothingham og Grantham, men nu kan tre hurtige og heldige par få lov at overnatte i de eksklusive omgivelser.

Fint ser det ud. Hvilken The Crown-fan vil ikke gerne drikke afternoon tea her?

Et samarbejde mellem Airbnb og Belvoir Castle gør det nu muligt for tre par at overnatte i King’s Suite, der oprindeligt blev lavet til besøg af de ægte kongelige. Et par får endda mulighed for at tilbringe nytårsaften der med middag i State Dining Room og aftenreception i The Library.

Men jeg gætter på, at man skal være hurtig på tasterne, for det er kun den 20. december, der er mulighed for at booke suiten.

Ejeren af slottet er hertuginde af Rutland, Marion Margaret Violet Manners. Om arrangementet siger hun: Uanset om du tiltrækkes af den utrolige Regency-arkitektur, ønsker at opleve den overdådige kongelige livsstil eller bare følge i dine yndlingstjerners fodspor, vil et ophold på Belvoir helt sikkert give en mindeværdig oplevelse”.

Et ophold på Belvoir Castle koster ca. 2.700 kr. for to. Datoerne er 31. december, 11. januar og 25. januar og alt overskud går til Rainbows Hospice for Children and Young People. Nu ved vi da, hvad vi skal ønske os i julegave.

Fotos: Airbnb.

Flere indlæg om England

Her er det hyggeligste hotel i Kent

Vilde Verdens guide til badebyen Brighton

20 ting du ikke vidste om London

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *