56. Det er antallet af dage, du helst skal booke din flybillet før afgang. I hvert fald, hvis du ønsker at få fingrene i de billigste flybilletter til lige netop din rejse. Omvendt er den absolut dyreste løsning at booke samme dag, som du vil flyve, men hvor mange gør også det…?

3 gode tips

Hvert år laver søgemaskinen momondo.dk en oversigt over søgninger, flypriser osv., Annual Flight Study, og det er sidste års undersøgelse, der peger på tallet 56. Men der er andre fif, som er kommet ud af undersøgelsen. Ting, der kan gøre din sommerferie billigere. Her er momondo.dk’s vigtigste tips til at få de billigste flybilletter:

  1. Book rejsen 56 før afrejsen.
  2. Forsøg at rejse på en tirsdag, da det er den billigste dag at flyve.
  3. Find afgange om aftenen efter kl. 18, da de er billigere end morgen- og dagtimerne.

Og her er så mine råd

De seneste år er jeg blevet en haj til at booke flybilletter. Da jeg har pendlet mellem London og København i tide og utide, er det vigtigt, at flybilletterne – ja, transporten generelt – ikke sluger hele mit budget. Derfor googler jeg helt til bunds før, jeg booker. Her er mine tre tips:

  1. Ofte kan det betale sig at booke udrejsen hos et flyselskab og hjemrejsen hos et andet.
  2. Husk at kalkulere med prisen på transport til og fra lufthavnen. Et eksempel: Skal du til centrum i London, koster det 15,50 pund for en enkeltbillet med tog fra Luton, fra Gatwick er togbilletten nede på 8,50 pund.
  3. Udeluk ikke de såkaldt dyre flyselskaber som SAS. Af og til er det dem, der har de billigste flybilletter til lige netop den afgang, du skal med.

Læs også Vilde Verdens indlæg om at spare på feriens madbudget.

fb-share-icon0
Tweet 5
fb-share-icon10

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *