Man tror, at det er løgn, men det er ganske vist. Mange rekorder i bogen Guinness World Records er spektakulære, nogle er decideret tossede og andre imponerende. Bogen er netop udkommet i 2020-versionen og i den anledning er Airbnb gået sammen med udgiverne af rekordbogen for at give rejsende anderledes oplevelser.

Det er nemlig muligt at besøge nogle af rekordindehaverne rundt omkring i verden. Hvis du altid har brændt for at se et museum med verdens største troldesamling, så kan du tage til Ohio.

Har du derimod en brændende lyst til at opleve ægteparret Lisa og Chris Pitman smadre fliser, mursten og brædder med de bare hænder, ja, så kan du smutte til Kent i England. Parret har rekord i at slå flest fyrretræsbrædder itu med en hånd på et minut. 500 tilsammen.

Fastest Garden Shed
Kevin Nicks i England har verdens hurtigste haveskur. Foto: Airbnb.

Måske er du vild med veteranbiler? I Gloucestershire, England, vil du kunne se Kevin Nicks store samling af de smukke biler. Men det er ikke derfor, han er i Guinness Book of World Records. Manden har verdens hurtigste haveskur, som kan drøne derudaf med 129,1 km/t.

En anden indehaver af rekorder er Brittany Walsh fra Portland i USA, som har rekorden i at skyde længst med pil ved brug af hendes fødder. Og så er der Martin Rees fra London, som har verdensrekorden i at udføre flest trylletricks, mens han springer ud fra en faldskærm.

Du kan ikke komme med i faldskærmen, men du kan høre ham fortælle historier fra sin karriere. Og han har lovet at afsløre et par hemmeligheder eller tre.

Brittany Walsh skyder med pil med fødderne
12,3 meter. Så langt kan Brittany sende en pil afsted alene ved brug af fødderne. Foto: Airbnb.

Også tidligere rekordindehavere kan besøges via Airbnb, for eksempel kan du smage verdens dyreste milkshake i New York, du kan skøjte med en professionel i Montreal eller lave ballondyr med Ryan Tracey, der er verdens hurtigste til at lave ballondyr.

Årets gave til poderne

Du kan købe Guinness’ rekordbog for 2020 her (affiliatelink): Saxo – Guinness World Record. Prisen er 159,95 kr.

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *