Der er hoteller, og så er der steder, der føles som et hjem, og hvor alt går op i en højere enhed. Sidstnævnte oplevede jeg på dette hotel i Prag.

Når man bor på Miss Sophie’s betyder det, at man kan tjekke de trendy områder, Vinohrady og Vršovice ud uden at rende ind i for mange turister. Samtidig ligger hotellet tilpas centralt og tæt på sporvogne.

Jeg blev faktisk forelsket i stedet, allerede da jeg fik mit nøglekort. Som det ses på billedet, bliver det nemlig overrakt i en lille kuvert. En genial ide, som jeg ikke har set udført på samme måde før. Receptionen er egentlig bare et fedt, hvidskuret skrivebord med stole og et kig ud til en hyggelig patio. Det betyder, at jeg mere følte mig som en gæst i stedet for en hotelgæst.

Værelset var helt i top. Designlamper, cool interiør og denne hyggelige velkomstpakke med et håndskrevet brev:

Velkomstpakke på Miss Sophies i Prag
Bobler og bruchette. Dejligt at få en lille velkomstpakke, så føler man sig virkelig velkommen.

Superlækker brunch

Hotellets brunch er virkelig lækker og fuld af alskens herligheder. Det spiser man på den anden side af gaden, hvor Sophie’s Hostel ligger. Her er værelserne billigere – og endnu billigere, hvis man har mod på at sove i en sovesal. Wow-faktoren er knap så stor på vandrerhjemmet, men alligevel virker det som et brandhyggeligt sted.

De, der bevæger sig til byen Olomouc, kan overnatte i mindst lige så herlige omgivelser som Miss Sophie’s. Her ligger nemlig et hotel af samme navn i den gamle bydel. Prisen er i den dyre ende, men der er af og til tilbud på begge hotellers hjemmeside.

Link Miss Sophie’s.

Læs også om Jul i Prag eller mit indlæg om endnu et fedt hotel i Prag.

Sengegærde på Miss Sophie's i Prag
Det er en cool ide at bruge en gammel dør som dekoration.
Annonce
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *