Collage til rejsebloggen

Derfor skal vi samarbejde

Jeg har 20 års erfaring som journalist, heraf 10 års erfaring med at skrive rejseartikler til diverse medier samt fem års erfaring som rejseblogger.

Siden maj 2013 har jeg drevet rejsebloggen ‘Rejseblokken.dk’ med en kollega. Vi har opnået adskillige anerkendelser gennem årene heriblandt prisen ‘Årets rejsejournalist 2017’. Derudover samarbejdede vi med relevante virksomheder i form af affiliatelinks, sponsoreret indhold og rejser.

Jeg havde dog længe haft lyst til at køre solo. Derfor trak jeg mig ud af samarbejdet og lancerede rejsebloggen Vilde Verden den 2. april 2019.

Hvad kan Vilde Verden tilbyde?

En professionel tilgang til alle former for samarbejde. Jeg forstår, at sponsoreret indhold skal have nøjagtig lige så høj kvalitet som alle andre indlæg. Derfor vil indholdet også have højere værdi i en Google-søgning og ifm. domænerangering.

Eksempler på samarbejde

  • Presse- og bloggerture i ind- og udland. Er rejsen lønnet, vil vi lave en fælles plan om antal indlæg på rejsebloggen og delinger på sociale medier.
  • Advertorials, det vil sige blogindlæg om et aftalt produkt, et rejsemål, en relevant hjemmeside m.m.
  • Anmeldelse og tests af guidebøger og andre relevante produkter så som solcreme, rejsetasker, vandrestøvler og andet, der kan bruges i forbindelse med rejser.
  • Konkurrencer.
  • Bannerannoncering og affiliatelinks.

Kontakt mig her

Du er altid velkommen til at maile spørgsmål, forslag, tilbud og hvad, du ellers har på hjerte. Du kan også bruge kontaktformularen her: Kontakt Karen Seneca.