Marokko, et dragende og smukt land med Marrakech som et af højdepunkterne. Udover de mange ting, der er at opleve i byen, er der også mange lækre spisesteder.

Jeg har plukket fire dejlige spisesteder i Marrakech ud fra bogen ‘Marrakech – smag, steder og stemning’, der udkom i november 2017. De skulle dække enhver smag, og er personligt anbefalet af en ægte Marrakech-elsker, nemlig Maria Wittendorff, som er forfatteren bag bogen.

Velbekomme.

1. Restaurant La Famille

Vegetar-restaurant i en køn, åben gård. Her er æstetisk rustikt, maden i top, og der emmer af hygge. Restauranten drives af en belgisk smykkekunstner, som også har butik på stedet.

2. Zwin’ Zwin’ Cafe

Cafeen er dels på anden sal, dels på tredje. Tredje sal er et åbent spisested på taget, hvor man kan se ud over byen. Her er behagelige kurvemøbler, kønt mønstret flisegulv og så kan man købe vin til maden. Noget, ikke alle spisesteder i Marrakech tilbyder.

3. Cafe de France

Jamaa el-Fna er en enorm plads og Marrakechs mest berømte plads. Rundt om pladsen er der en række spisesteder, men denne cafe er en institution i byen. Den har ligget her i over 100 år, og udsigten herfra er ubetalelig. Og dog for et glas myntete koster ikke alverden…

4. La Ferme Medina

Et trendy sted med to køkkener, det japanske og det marokkanske. Råvarerne er friske og kommer fra ejernes egen gård, maden lavet af familiens dygtige kvinder og her er masser af planter og palmer i den skønne gårdhave.

Læs også indlæggene Gå shopamok i Marokko samt Landsbymagi i blåt og hvit

fb-share-icon0
Tweet 5
fb-share-icon10

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *